Dierenparadijs.

 
 


Dieren die een goed tehuis en opvang nodig hebben en die niet meer worden herplaatst. In onze opvang blijven de dieren voor de rest van hun leven. Het doel is om hun leven zo vrij en mooi mogelijk te laten zijn, zonder hokken maar in de vrije natuur zoals honden en poezen zouden moeten leven. Voor de grotere dieren, 22 paarden, schapen, varkens en geiten zijn er vele hectares speelruimte beschikbaar. Door de onderlinge vriendschappen die gesloten worden kijken wij er al niet meer vreemd van op dat de honden een varken of geit mee naar binnen nemen. Ook dat vinden wij niet erg. Sterker nog; wij vinden het prachtig om te zien hoe de dieren daarvan genieten!

Heeft u zelf een hond, kat of een paard, of welk ander dier dan, ook waar u zielsveel van houdt, maar waar u door omstandigheden (opname verpleeghuis of ‘toekomstig’ overlijden) een plek voor zoekt waar ze dezelfde liefde en aandacht krijgen als bij u thuis, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons dan de speciale zorg/gewoontes van uw dier vertellen en wij lichten u dan in over de voorwaarden.

De dieren komen hier altijd op de eerste plaatst!


U kunt Dierenparadijs-Anjou helpen bij de verzorging van de dieren door middel van een donatie of door een dier symbolisch te adopteren. Dit geeft ons de gelegenheid om weer andere dieren te helpen en op te vangen.


Geïnteresseerd? Doneer of kijk in het fotoalbum en zoek naar uw favoriete adoptiedier!

Dierenparadijs is de opvang voor verwaarloosde en mishandelde dieren

Onze rekeningnummers zijn:

FR:   IBAN:     FR76 3000 3000 8000 0505 0461 665

       NL:    IBAN:      NL06 RABO 0364 9143 35

T.a.v Sewalt , Onder vermelding van:  Financiële donatie.